Sähkötyöt turvallisesti Oulun talousalueella

PowerSähkö Oy on turvallinen valinta tekemään kaikenlaiset sähköasennukset ja sähkötyöt vankalla ammattiosaamisella. Toimimme Oulussa sekä lähikunnissa.

Ota yhteyttä
Sivun koriste

Sähkötyöt ja asennukset pätevältä ammattilaiselta

PowerSähkö Oy tekee omakoti- ja paritalojen sekä saneerauskohteiden sähkötöitä ja -urakointia sekä sähkösuunnittelua koko Oulun talousalueella vuosien kokemuksen tuomalla vahvalla ammattitaidolla. Yrityksellämme on sähköpätevyys S2, eli voimme tehdä sähköasennukset ja muut sähkötyöt enintään 1000 voltin vaihtojännitteisten ja 1500 voltin tasajännitteisten laitteiden ja laitteistojen parissa.


Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiäkin. Asiakkaamme saavat kauttamme myös laadukkaat sähkötarvikkeet – helposti, nopeasti ja aina varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Luotettavaa laatua kaikkiin tarvitsemiisi sähkötöihin

Meille laatu tarkoittaa moitteettoman työn toteutuksen ohella myös turvallisuutta. Ison osan turvallisuudesta muodostavat myös käyttämämme komponentit, sillä käytämme vain hyväksi havaittuja ja varmoja sähkötarvikkeita ja valaisimia. Tilasitpa meiltä sitten sähkökiukaan kytkennän tai muut omakotitalon sähkötyöt, voit olla varma siitä, että käytämme työssämme vain parhaita ja laadukkaimpia työkaluja ja komponentteja. 

Laatu näkyy työssämme myös luotettavuutena: teemme kaikki työt niin kuin on sovittu ja aina aikataulussa pysyen. Näin pidämme huolta myös siitä, että asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa palvelut.

Tutustu myös tekemiimme urakoihin!
Sivun koriste

Asiakaslähtöisesti palvellen

Etsitkö luotettavaa ja pätevää sähkötyöntekijää Oulun seudulla sähkösuunnitteluun tai muihin sähkötöihin? Kerro meille, millaiseen työhön olet etsimässä tekijää, niin selvitämme, miten voisimme auttaa sinua. Laadun ja teknisen osaamisen lisäksi toimintaamme ohjaavat jokaisessa projektissa joustavuus ja asiakaslähtöisyys. Tarpeen vaatiessa voimme siis tehdä sähkötyöt myös normaalien työaikojen ulkopuolella ja nopeallakin varoitusajalla. Teemme aina kaikki sähkötyöt turvallisuudesta tinkimättä. 

Yhteystiedot

Pyydä tarjous omakotitalon tai yrityksen sähkötöihin ja -asennuksiin luotettavalta ammattilaiselta Oulun seudulla!

Ota yhteyttä