Asiantuntevaa sähkösuunnittelua Oulun seudulla

PowerSähkö Oy hoitaa sähkösuunnittelun yrityksille ja yksityisille vuosien kokemuksella Oulun seudulla.

Yhteystiedot
Sivun koriste

Sähkösuunnitelmat osaavasti ja tarkasti

Sähköasennusten ja muiden sähkötöiden suunnittelu on tärkeä osa yrityksemme palveluvalikoimaa. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä tarjoten aina yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja asiakkaan kohteen mukaan. Teemme sähkösuunnitelmat aina omakotitaloista ja uudiskohteista erilaisiin saneerauskohteisiin Oulun talousalueella.

Valaistussuunnittelussa pääset hyödyntämään vahvaa osaamistamme uusimmasta LED-tekniikasta. Suunnitteluohjelmistona käytämme JCAD Sähkösuunnittelu -sovellusta.

Työkohteiden tuoman jatkuvan uuden kokemuksen lisäksi koulutamme itseämme säännöllisesti. Kun siis tarvitset tarkkaa ja asiantuntevaa sähkösuunnittelua Oulun seudulla, käänny PowerSähkö Oy:n puoleen!

Laadukkaat ja yksilölliset suunnitelmat

PowerSähkö Oy tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä ja joustavaa palvelua. Kun tilaat meiltä sähkösuunnitelmat, toimitamme sinulle laadukkaat ratkaisut ja suunnitelmat juuri sinun tarpeisiisi. Kiinnitämme aina erityishuomiota lopputuloksen toimivuuteen, sillä suunnitelman on tarkoitus olla järkevä ja tehdyt ratkaisut loppukäyttäjän näkökulmasta optimaalisia. 

Tilaa siis sähkösuunnittelu meiltä – pystymme tarjoamaan yksilöllisen, varman, toimivan sekä sääntöjen mukaisen lopputuloksen!

Lue myös muista sähkötöistämme!
Sivun koriste

Yksityisille ja yrityksille

Meillä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus sekä kotitalouksien että yrityspuolen sähkösuunnittelusta. Olemme toteuttaneet lukuisia omakotitalojen ja paritalojen sähkösuunnitelmia sekä toimineet sähkösuunnittelijana erilaisissa saneerauskohteissa. Meillä on lisäksi kokemusta monipuolisesti erilaisista sähkötöistä ja asennuksista, joten voit tilata meiltä sähkösuunnittelun lisäksi myös erilaiset urakat. Urakkatarjouksen saat aina halutessasi sähkösuunnitelman valmistuttua.

Kaikkien palveluidemme kohdalla pyrimme toimimaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Olipa kyseessä sitten yksityinen asiakas taikka yritys, kuuntelemme asiakasta ja tavoittelemme yksilöllistä ja asiakkaan kannalta mahdollisimman hyvää lopputulosta. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen ja läpinäkyvän hinnoittelun sekä aikataulun, joka myös pitää!

Tutustu myös tekemäämme sähköurakointiin

Pyydä tarjous sähkösuunnittelusta tarkalta ja kokeneelta sähköalan yritykseltä Oulusta!

Ota yhteyttä