Sähköasennukset Oulussa luotettavalla laadulla

PowerSähkö Oy on vuonna 2007 perustettu monipuolinen sähköalan osaaja. Toimimme pääsääntöisesti Oulun ympäristössä, mutta tarvittaessa palvelemme kauempanakin.

Yhteystiedot

Pyydä tarjous omakotitalon sähköasennukseen ammattitaitoiselta sähköalan yritykseltä!

Sivun koriste

Sähköasennukset, urakoinnit ja suunnittelu Oulun seudulla

PowerSähkö Oy tekee sähköasennuksia, urakointia, sähkösuunnittelua sekä muita sähkötöitä Oulun talousalueella. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme tarkat työsuunnitelmat sekä läpinäkyvän ja kilpailukykyisen hinnoittelun. 

Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä! Saat meihin yhteyden parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Sähkötyöt yksityisille ja yrityksille

Teemme kaikki sähköön liittyvät työt lieden tai kiukaan kytkennästä aina teollisuuden tuotantokoneiden sähköistykseen. Saat meiltä lisäksi sähkötarvikkeet ja sähkösuunnitelmat mm. uusiin omakoti- ja paritaloihin sekä saneerauskohteisiin. Tutustu sivuillamme palveluihimme ja ota yhteyttä pyytääksesi meiltä tarjouksen omaan kohteeseesi!

Lue lisää palveluistamme
Sivun koriste

Sähkötöiden ammattilainen

PowerSähkö Oy on vuonna 2007 perustettu sähköalan yritys. Kotipaikkamme on Kiimingissä, Oulun kupeessa, ja tarjoamme palveluitamme koko Oulun talousalueella. Yrityksemme tekee kattavasti eri sähköalan töitä yrityksille ja yksityisille. Meillä on sähköpätevyys S2 ja käytämme työssämme ajan tasalla olevia työkaluja ja ohjelmistoja.

Tutustu tekemiimme urakoihin

Sähkötyöt ja asennukset

Teemme kaikki sähköön liittyvät työt lieden tai kiukaan kytkennästä aina teollisuuden tuotantokoneiden sähköistykseen.

Sähköurakat

Teemme erilaiset sähköurakat yrityksille ja yksityisille luotettavasti kaikkia yksityiskohtia myöten.

Sähkösuunnittelu

Saat meiltä uusien omakoti- ja paritalojen sekä saneerauskohteiden sähkösuunnitelmat.

Yhteystiedot

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous! Saat meihin yhteyden helpoiten täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Lue lisää
Sivun koriste

Palvelemme sinua

Asiakaslähtöinen palvelu ja laadukas työnjälki ovat työmme kaksi tärkeintä tavoitetta. Haluamme tarjota sinulle turvallisesti ja ammattitaitoisesti tehdyt sähkötyöt, juuri sinun yksilöllisten tarpeiden mukaan ja juuri niin kuin olemme kanssasi sopineet. Takaamme sinulle, että:

Työn suunnittleu -ikoni

Teemme työt ajallaan. Ennen töiden aloittamista teemme tarkat suunnitelmat muun muassa aikataulusta ja hinnoittelusta, joita myös noudatamme koko urakan ajan.

Kilpailukykyinen hinta -ikoni

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Olemme toimineet alalla jo yli 10 vuotta ja pyrimme toimimaan mahdollisimman pitkäjänteisesti. Sen vuoksi tarjoamme asiakkaillemme aina korkean laadun lisäksi kilpailukykyiset hinnat.

Laadukas lopputulos -ikoni

Saat meiltä aina laadukkaan lopputuloksen. Olemme kokeneita ja päteviä sähköalan ammattilaisia, ja kouluttaudumme jatkuvasti ylläpitääksemme ja kehittääksemme osaamistamme. Olipa kyse sitten sähköasennuksesta, urakasta tai sähkösuunnitelmasta, meiltä saat aina tarkan ja laadukkaan lopputuloksen!

Tilaa sähköasennukset ja muut ammattitaidolla tehdyt sähkötyöt PowerSähkö Oy:ltä Oulusta!

Ota yhteyttä